21-04-2017 -- RSW - 2017

Regionale Scouting Wedstrijden

Tijdens de jaarlijkse RSW komen scouts uit de regio Helmond samen om leuke activiteiten te ondernemen en te strijden om als winnaar naar de landelijke Scoutingwedstrijden (LSW) te mogen. Daar wordt gestreden om de nationale titel van het jaar.

Bij de RSW laten de Scouts zien hoe goed zij de Scoutingtechnieken beheersen. Het belangrijkste doel van de RSW is echter om de scouts een geweldig weekend te bezorgen en kennis te laten maken met de diversiteit van Scouting, waarbij ze zich door het doen van uitdagende activiteiten persoonlijk ontwikkelen.

RSW 2017

De Regionale Scouting Wedstrijden 2017 vinden dit jaar plaats in het weekend van 21 t/m 23 april 2017.

RSW voorgaande jaren

klik voor de RSW-site 2016
klik voor de RSW-site 2015
Klik voor de RSW-site 2014
Klik voor de RSW-site 2012
Klik voor de RSW-site 2011
Klik voor de RSW-site 2010

Nadere Info

De "RSW" wordt financieel ondersteund door de Regio mbv de Dubbele Regio Euro per deelnemer.